Ghostwriting en Teksten

Hoe vertaal je je merkidentiteit door in goede proposities en andere teksten? En hoe creëer je continu content voor een blog, nieuwspagina of social medium zonder dat het je veel tijd kost?

Klanten komen niet vanzelf naar je toe. Ze moeten je eerst vinden, je leren kennen en de meerwaarde zien van je producten of diensten. Dit bereik je met content waarin je je belangrijkste boodschap, je visie en expertise deelt. Maar het ontwikkelen van content kost veel mensen teveel tijd. Bovendien wil je alleen content die goed aansluit bij de interesses van je doelgroep en staat op de juiste kanalen. Ook vraagt een blog om een andere opzet dan een tekst voor een website of een nieuwsartikel.

Content Marketing

Onder content marketing valt alles wat te maken heeft met het creëren, verspreiden en promoten van zinvolle content. In het juiste formaat, via het juiste kanaal, op het juiste moment. Dit kan een tekst voor je website of actie zijn, posts voor je social media kanalen of een e-nieuwsbrief of e-zine. Maar ook beeldmateriaal als foto's en video's. Het gaat om het (continu) delen van relevante content die jouw doelgroep interesseert en verbindt. Op die manier is content marketing een manier om te werken aan je reputatie en je merk.

Ghostwriting & Tekstschrijven

Naast gebrek aan tijd is niet iedereen een geboren tekstschrijver. Toch kan het delen van een visionaire of vakinhoudelijke tekst via een blog of column van grote meerwaarde zijn. Ghostwriting kan dan een oplossing bieden. De Ghostwriter schrijft in jouw opdracht onder jouw (organisatie)naam. De buitenwereld ziet dus niet dat de tekst niet door jou is geschreven. Wel is het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Dat bespaart uiteindelijk tijd bij het creëren van goede content.

Vragen of meer info

Interesse in wat content marketing voor jouw organisatie kan betekenen of behoefte aan impactvolle teksten? Ik geef je graag advies of schakel mij in als ghostwriter/ tekstschrijver. Bel mij op nummer 06- 24 88 15 13 of stuur een e-mail naar caroline@nieuwestyle.nl.