Na 15 jaar als communicatieadviseur in loondienst te hebben gewerkt, werk ik sinds juni 2017 als freelance communicatieadviseur onder de naam Nieuwe Style. Hiermee wil ik inspelen op de wens van organisaties om meer flexibiliteit in te bouwen en specifieke expertise (tijdelijk) in te vliegen.

Doener en Denker

Al van jongs af aan ben ik geboeid door communicatie en taal. Ik ben daarbij echt een doener én een denker. Dit zie je onder meer terug in mijn studies. Tijdens mijn HBO opleiding heb ik met name praktische kennis opgedaan van verschillende communicatiemiddelen en technieken. Met mijn Universitaire vervolgstudie heb ik geleerd om vanuit een bredere context (organisatie, maatschappij of mondiaal) naar de inzet van communicatie te kijken en effectieve strategieën te ontwikkelen.

Breed inzetbaar én expertises

Hoewel ik ervaring heb opgedaan in de volle breedte van het marketingcommunicatievak en daarmee breed inzetbaar ben, ben ik door mijn werkervaringen en studies gespecialiseerd in:

Vrije tijd

Ook in mijn vrije tijd ben ik bezig met mijn vak als vrijwilliger van het Wereld Natuur Fonds. Ik help het regioteam Meer- en Bollenstreek met verschillende communicatievraagstukken en activiteiten.